020 – 679 99 05         Personeel       Contact

Activiteiten

Kamp en werkweek

Voor leerlingen uit de eerste, derde en vijfde klas wordt een meerdaagse excursie georganiseerd.

Eerste klas: Introductiekamp
Leerlingen uit de brugklas zijn in september op introductiekamp naar Heino geweest.

Derde klas: Survivalkamp in de Ardennen of Kunstreis naar Zeeland,

Survival in de Ardennen
Per bus reis je naar de overweldigende natuur van de Belgische Ardennen. Je overnacht in tenten op een prachtig veld waar we helemaal op onszelf zijn. Het super avontuurlijke programma bestaat onder meer uit een dropping met kompas, tokkelen, kanoën, boogschieten, moutainbiken en speloncologie. Daarbij wordt je deskundig begeleid door de stoere mannen en vrouwen van Huski. ’s Avonds maak je je eigen eten klaar (bbq!) en is er gelegenheid voor spelletjes en lekker rond het kampvuur zitten…met of zonder gitaar.

Kunstreis naar Zeeland

Per trein en bus reis je naar Schouwen-Duiveland, het noordelijkste eiland van de provincie Zeeland. Onderweg stoppen we in Rotterdam, waar we twee uur lang te gast zijn op de Willem de Kooning Kunstacademie om inspiratie op te doen. Aan het eind van de dag arriveren we in het bungalowpark waar we zullen verblijven. Het programma bestaat uit verschillende workshops onder begeleiding van (kunst)docenten en kunstenaars. We beschikken over fietsen om ons op het eiland te verplaatsen. ’s Avond koken we ons eigen potje en is er tijd om te ontspannen…

Voor 4havo + 5vwo: Studiereis.
Aan de invulling hiervan wordt momenteel gewerkt

Bekijk snel ons nieuwe uitgebreide aanbod sport- en Topscore activiteiten BLOK 2
Dit jaar zijn de sporten opgedeeld in drie blokken. Rond maart/april wordt het nieuwe aanbod bekend gemaakt. Voor nu kun je kiezen uit een aantal cursussen, toernooien en een cross challenge. We hopen dat je weer een leuke sport vindt, die je wel eens wilt proberen. Geef je dan snel op, want VOL=VOL !! Je kunt meedoen aan een sportclub van TOPSCORE, dat zijn ongeveer 10 trainingen. Tijdens deze 10 weken krijg je informatie over de vervolgtrainingen die je daarna bij een sportvereniging mee kan doen. Misschien is iedere week wat veel voor je en doe je liever mee aan een korte cursus die het Gerrit van der Veen zelf organiseert.
Bekijk ons aanbod goed, overleg thuis of je mee kunt doen en geef je snel op. Opgeven doe je door het inschrijfformulier, gelijktijdig met het inschrijfgeld: € 10 (per sport), bij één van de gymdocenten of de conciërges in te leveren. Betaal gepast s.v.p. De gymdocenten kunnen je evt. meer vertellen over de activiteiten.
De gymdocenten kunnen je meer vertellen over de activiteiten.
Inschrijfformulieren zijn bij de gymdocenten en conciërges verkrijgbaar.

Bekijk het Topscore020 promofilmpje!