020 – 679 99 05         Personeel       Contact

Activiteiten

Kamp en werkweek

Voor leerlingen uit de eerste, derde en vijfde klas wordt een meerdaagse excursie georganiseerd. 

Eerste klas: Introductiekamp
Leerlingen uit de brugklas zijn in september op introductiekamp naar Overasselt geweest. Hoe ze daar genoten hebben zie je in dit filmpje, gemaakt door een paar leerlingen uit 1d!

Derde klas: Survivalkamp in de Ardennen of Kunstreis naar Zeeland,

Survival in de Ardennen
Per bus reis je naar de overweldigende natuur van de Belgische Ardennen. Je overnacht in tenten op een prachtig veld waar we helemaal op onszelf zijn. Het super avontuurlijke programma bestaat onder meer uit een dropping met kompas, tokkelen, kanoën, boogschieten, moutainbiken en speloncologie. Daarbij wordt je deskundig begeleid door de stoere mannen en vrouwen van Huski. ’s Avonds maak je je eigen eten klaar (bbq!) en is er gelegenheid voor spelletjes en lekker rond het kampvuur zitten…met of zonder gitaar.

Kunstreis naar Zeeland

Per trein en bus reis je naar Schouwen-Duiveland, het noordelijkste eiland van de provincie Zeeland. Onderweg stoppen we in Rotterdam, waar we twee uur lang te gast zijn op de Willem de Kooning Kunstacademie om inspiratie op te doen. Aan het eind van de dag arriveren we in het bungalowpark waar we zullen verblijven. Het programma bestaat uit verschillende workshops onder begeleiding van (kunst)docenten en kunstenaars. We beschikken over fietsen om ons op het eiland te verplaatsen. ’s Avond koken we ons eigen potje en is er tijd om te ontspannen…

Tijdens de kunstreis naar Zeeland hebben de leerlingen van het Gerrit van der Veen College hun eigen t-shirts getransformeerd met de welbekende Ti Di techniek. Daarna zijn we gezamenlijk naar het  naar het strand geweest om te spoelen, foto’s te maken en daar is een fantastisch resultaat uit gekomen.

Voor 4havo + 5vwo: Studiereis.
Aan de invulling hiervan wordt momenteel gewerkt

Bekijk snel ons nieuwe uitgebreide aanbod sport- en Topscore activiteiten.

Dit jaar hebben wij weer een mooi aanbod buitenschoolse activiteiten voor jullie. De eerste activiteiten starten rond 13 november dus wees snel met inschrijven!
Topscore organiseert activiteiten na schooltijd. De activiteiten zijn gratis en iedereen kan zich opgeven. Je traint een aantal weken en speelt wedstrijden in het team van je school. Daarnaast krijg je een T-shirts en doen sommige teams zelfs mee met wedstrijden tegen andere scholen! 

In de bijlage vinden jullie de flyer met de activiteiten. Streetdance is de enige activiteit die op school wordt gehouden. Er staat op de flyer gymzaal school maar dat moet zijn lokaal 17. Kies een activiteit uit, kijk goed of je kan op de aangegeven dag/tijd en schrijf je in via topscore.gerrit@gmail.com.

Heb je vragen of opmerkingen mail dan naar topscore.gerrit@gmail.com.
Houd het LO bord in de gaten voor de eerste trainingen en verzameltijden. 

Wees snel met inschrijven want vol=vol!

Bekijk het Topscore020 promofilmpje!