Voor leerlingen uit de eerste, derde en vijfde klas wordt een meerdaagse excursie georganiseerd.

Heino

Eerste klas: Introductiekamp
Leerlingen uit de brugklas zijn in september op introductiekamp naar Heino geweest.

Derde klas: Survivalkamp in de Ardennen of Kunstreis naar Zeeland,
22, 23 en 24 mei

Survival in de Ardennen
Per bus reis je naar de overweldigende natuur van de Belgische Ardennen. Je overnacht in tenten op een prachtig veld waar we helemaal op onszelf zijn. Het super avontuurlijke programma bestaat onder meer uit een dropping met kompas, tokkelen, kanoën, boogschieten, moutainbiken en speloncologie. Daarbij wordt je deskundig begeleid door de stoere mannen en vrouwen van Huski. ’s Avonds maak je je eigen eten klaar (bbq!) en is er gelegenheid voor spelletjes en lekker rond het kampvuur zitten…met of zonder gitaar.

Kunstreis naar Zeeland
Per trein en bus reis je naar Schouwen-Duiveland, het noordelijkste eiland van de provincie Zeeland. Onderweg stoppen we in Rotterdam, waar we twee uur lang te gast zijn op de Willem de Kooning Kunstacademie om inspiratie op te doen. Aan het eind van de dag arriveren we in het bungalowpark waar we zullen verblijven. Het programma bestaat uit verschillende workshops onder begeleiding van (kunst)docenten en kunstenaars. We beschikken over fietsen om ons op het eiland te verplaatsen. ’s Avond koken we ons eigen potje en is er tijd om te ontspannen…

Voor 4havo + 5havo/vwo: Studiereis naar Berlijn, Parijs en Mimizan

Impressie buitenlandse reizen 2016
De laatste week van september hebben de leerlingen uit 4 havo, 5 havo en 5 vwo een buitenlandse reis gemaakt. De reis naar Parijs was een kunstreis, de reis naar Berlijn had een historisch karakter en de reis naar Mimizan was een sportreis. De reizen waren heel geslaagd. Het mooie weer droeg daar natuurlijk ook aan bij. Het was de laatste keer dat de leerlingen uit 5 havo een reis maakten. Vanaf volgend schooljaar gaan alleen de vooreindexamenklassen op reis.

berlijn1  berlijn 2
Berlijn