Wat stond het podium op 22 november bol van talent zeg. Het niveau van alle optredens lag hoog en was divers. Het was een lust voor het oor, maar ook voor het oog. Want er is ook gedanst en de Licht en Geluid Club maakte er een mooie licht en geluid en rook show van.

"Sweet Child of Mine". Een cadeautje van de band Error, leerlingen uit 3V die pas twee maanden samen spelen. Ga alsjeblieft door. And come back on this stage! Dr. Gerrit speelt al twee jaar, wat ons betreft aan het opnemen van een CD toe met een repertoire van wel zeven nummers!

Mirre en Gabbi, wat een pareltjes! Wat zongen zij klein en fijn, zichzelf begeleidend met hun gitaar. De bands Grootspraak en Stoer hadden heel wat decibels in huis, maar speelden zo mooi. Niet te hard elke band met een eigenheid.

Yoesra liet zich dit jaar zelfs begeleiden door een van de bandjes en zong dus weer de sterren van de hemel.
Janneke speelde achteloos, maar goed op haar kleine gitaartje en zij zong samen met Kyra "Buttefly, fly away". Ook heben wij genoten van Annelijn en Lea en later nog van Priscilla en Noelle met hun strakke gechoreografeerde dansen.

Al dit moois werd aan elkaar gepraat door twee quasi verlegen theater leerlingen uit de examenklassen. Kick en Jasper, van jullie droge humor heeft de zaal genoten.

Op de valreep kwam Mathilde de zaal binnen gevlogen, na een eerder optreden die avond in Rotterdam (!). Zij sloot af in stijl, zoals we van haar gewend zijn, van school en van TV. Een prachtige finale.

Foto's gemaakt door Boy Hazes