Wat een feest, wat een talent, wat een belangstelling! De zaal, de balkons stroomden gevaarlijk vol met publiek; het geluid en het licht waren dit jaar werkelijk zonder ook maar de geringste storing. Dat compliment mag als eerste genoemd worden.

Zangers en dansers dit jaar vooral uit de onderbouwklassen. Iets schrijven over wat er klonk en wat er te zien was, het niveau ervan, de concentratie, het plezier, dat lukt natuurlijk nooit. Je moet erbij zijn om er echt van te genieten. We zagen onder meer Simon zingen en spelen en Amy, Bente, Maria, Neo, Kaya. We genoten van de dansen en capriolen van Sebastian, Noah, Osei, Lola, Noa, Indy, Shania, Sierra, Mila.

Hoewel geringer in aantal, na de pauze glorieerden Joelle, Daphna, Julius, Stijn. Justin zong zoals nog niemand hem gehoord had en Mirre overtrof zichzelf tot in het diepst van haar ziel. De schoolband (wat een kanjers!) uit de derde klas kwam over het voetlicht met 'I Wish' van Steve Wonder en de band van Leon liet horen dat er naast super subtiele nuances ook gewoon lekker ruig kon worden gemusiceerd.

Een top avond met echt nieuw talent dat zeer veelbelovend is en een bevestiging dat BECOMING dé grote avond van het jaar is waarop we met zijn allen op het Gerrit apetrots kunnen zijn!