Het Gerrit van der Veen College heeft vrijdag 31 mei maar liefst €4542,- opgehaald voor KidsRights. We kijken terug op een geslaagde dag.

Al op donderdagavond werden de handen uit de mouwen gestoken: alle leerlingen maakten onder leiding van de mentor een eigen 'domein' waar zij op vrijdag workshops en voorstellingen gaven, eten en sieraden verkochten, nagels lakten of zorgden voor vermaak zoals het spookhuis. Om 9:30 openden onze deuren en het Gerrit bruiste gelijk van activiteit. Over de intercom klonken vele aanbevelingen en tips: iedere klas wilde maar al te graag wat zendtijd om hun domein aan te prijzen!

Rond half 12 kwam de eerste tussenstand: er was al €1800,- opgehaald. Dit motiveerde iedereen om zich nóg harder in te zetten, en dit was goed te zien bij de sponsorloop: in drie rondes renden leerlingen én docenten rondjes om het gebouw om zo bij te dragen aan het project. Om 1 uur startte de veiling waar onder leiding van veilingmeester Henk van der Waal prachtige voorwerpen en diensten (zoals een taxi-service op de scooter van mw. Jonker) verkocht werden.