Met twee bussen vol dappere derdeklassers en een kar voor alle bagage reisden we dit jaar af naar het (toen nog) zonnige zuiden. Plaats van bestemming: Beffe, een klein plaatsje in de Ardennen. Eenmaal uit de bus, kon het avontuur voor onze leerlingen beginnen. Gewapend met een overzichtskaart en een kompas moesten ze niet alleen de weg naar het kamp zien te vinden, maar ook nog vragen over de omgeving beantwoorden.

Een beetje snelheid wat geboden, want wie het snelst de weg naar het kamp vond, kon ook de mooiste plek voor de tent zoeken.
De laatste twee dagen stonden er veel sportieve activiteiten op het programma. Onder leiding van de docenten en de reisorganisatie Huski hebben ze onder andere een tocht op de mountainbike gemaakt, gekajakt en getokkeld. Helaas was het weer tijdens deze activiteiten een stuk minder goed, maar zo konden we wel de ware aard van de derdeklassers zien: echte bikkels!