Woensdag 4 april was het zover, de start van Zip Your Lip 2012! Zip Your Lip is een actie die mogelijk gemaakt wordt door World Vision. Deelnemende leerlingen proberen door 24 uur niet te eten zoveel mogelijk geld op te halen om kinderen in derde wereld landen te voorzien van vaccinaties, voedsel en andere hulpmiddelen om ze een zo goed mogelijk bestaan te bieden. 87 leerlingen hebben 24 uur op school gevast voor het goede doel.  Zij zijn gesponsord voor in totaal 7186 euro, gemiddeld 82,75 euro per leerling, terwijl 50 euro de minimum eis was. Zenlessen, fotoshoots, een blind avontuur, karaoke, een pyjamashow op de catwalk, een film en….(niet) slapen. Het door een gulle sponsor verzorgde ontbijt ging er goed in om 08.30uur. Lees hier verder.