‚ÄčOp deze avond zullen de leerlingen die Muziek en Beeldend als kunstvak voor hun examen hebben, laten zien en horen wat zij de afgelopen tijd gedaan en gemaakt hebben. De muziekleerlingen (examenleerlingen zowel als leerlingen uit de voorexamenjaren) zullen optreden in de aula. Er worden zeer uiteenlopende  soorten muziek gespeeld, hetzij in kleine hetzij in grote bezetting. De leerlingen van het kunstvak beeldend laten hun twee-en driedimensionale werk zien in een expositie die in de bovenhal en de daaraan verbonden gang (bij lokaal 21 tot en met lokaal 26) te bewonderen zal zijn.

Het belooft een mooie avond te worden. De deur gaat open om 19.15 uur en sluit weer om 21.00 uur. De expositie blijft nog te zien tot en met vrijdag 19 april.
Komt allen!
Examenwerk