‚ÄčAls klassenouder helpt u mee om via mail informatie voor en van ouders over de school te verspreiden. Op het Gerrit van der Veen College bestaat een actieve ouderraad. Zij zijn een afvaardiging van de ouders die o.a. een klankbord voor de directie van de school zijn.

Zowel de ouderraad als de school wil het contact met de ouders moderniseren. Een bewezen succesformule is de klassenouder. De klassenouder is de verbinding tussen de ouders van de klas en de ouderraad en school. De ouderraad wil nu het initiatief nemen om u als ouder op te roepen als klassenouder. De ouderraad zal gebruik maken van het door u aan school opgegeven emailadres.

Wilt u zich opgeven als klassenouder of meer weten, dan kunt u contact opnemen met de ouderraad: ouderraad@gerritvdveen.nl

Lees hier het klassenouder protocol.

Nog even dit: Maakt u bezwaar dat uw emailadres wordt gebruikt door de ouderraad verzoeken wij u dit door te geven.