Deze dag staat in het teken van de organisatie Kids Rights en het project Bachpan Bachao Andolan: de strijd tegen zware kinderarbeid en kinderslavernij. Wij willen voor dit goede doel zoveel mogelijk geld inzamelen.

In 24 klaslokalen is van alles te beleven, elke klas organiseert tal van activiteiten waar je voor een klein bedrag aan kunt deelnemen; alle opbrangsten gaan naar het goede doel, te weten een dorpje in India waar slachtoffers van kinderarbeid worden opgevangen en geschoold. KIDS RIGHTS ondersteunt onze activiteiten en komt ons op de dag zelf een hart onder de riem steken!

De dag begint om 9.30 (opbouwen van je domein kan donderdagavond tot 20.00 uur en vrijdagochtend vanaf 8.30) en duurt tot 16.00.
Ook zijn er schoolbrede activiteiten waarvoor je jekunt inschrijven: sponsorloop, optredens, De Vloer op, kunstworkshops en kunst kopen!
Klapper zijn de Veiling (13.00 uur in de aula) en twee geweldige concerten in de aula (12.00-12.45 en 14.30-15.00)

Zorg dat je geld bij je hebt, aan de kassa kun je muntjes kopen (10 voor 5 euro) en nodig je ouders, buren, opa en oma, iedereen die niet hoeft te werken die dag, uit.
We maken er samen een geweldige, feestelijke dag van en hopen op een grote berg geld voor de kinderen in India!