Maandag worden alle 2e t/m 6e klassen verwacht om de boeken op te halen. Het rooster vind je hier. Op dinsdag worden alle klassen ontvangen door de mentor, het rooster staat hier.

De lessen starten op woensdag 28 augustus volgens lesrooster. Deze krijgen de leerlingen van de mentor.
Op donderdag is er een kennismakingsprogramma voor de onderbouwklassen. De leerlingen krijgen hier meer informatie over van de mentor.

Bovenstaande informatie is ook met ouders en leerlingen gecommuniceerd per brief. In de brief wordt verwezen naar de website voor enkele brieven. U vindt deze onder het kopje 'Ouders/verzorgers' en vervolgens bij 'Brieven'.

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot de start van het schooljaar, dan zijn wij vanaf vandaag van 8:30 tot 16:30 uur telefonisch bereikbaar via 020-679 99 05.