Bij allerlei activiteiten, van schoolkamp tot excursie, hebben we begeleiders nodig. Soms kunnen we het met een docent af, maar vaak zijn het er twee. Daarnaast willen de musea en andere culturele instellingen dat we per klas voldoende begeleiders meesturen. Dat verzoek respecteren wij uiteraard, maar dat leidt er soms toe dat we per klas zelfs drie begeleiders moeten inzetten. We willen u vragen of u ons bij de begeleiding wilt ondersteunen.

In tegenstelling tot op de basisschool vinden niet alle leerlingen van de middelbare school het prettig als ze tijdens een excursie een van hun ouders als begeleider hebben. Daar hebben we begrip voor. Als u zich wil aanmelden als begeleider, maar dan niet van uw eigen zoon of dochter dan kan dat uiteraard ook. Lees hier de uitgebreide brief en bekijkt u hier de activiteitenlijst 2013 -2014.