Op 16 september heeft de eerste ouderavond voor de 2e en 3e klassen van de schooljaar op het Gerrit van der Veen plaatsgevonden. In het kader van De gezonde school en genotmiddelen is er op de ouderavond aandacht besteed aan preventie van alcoholgebruik onder scholieren.

Op de ouderavond is een presentatie gegeven over de nieuwste ontwikkelingen rondom het alcoholgebruik onder jongeren. Daarbij is ingegaan op wat ouders kunnen doen om te zorgen dat hun kinderen niet te jong gaan drinken. In de  folder 'Alcohol en opvoeding' kunt u nalezen wat er in de presentatie is verteld.

Mocht u in de tussentijd vragen hebben over alcohol en opvoeden dan verwijs ik u graag door naar www.uwkindenalcohol.nl en www.alcoholinfo.nl. Uiteraard kunt u ook met Jellinek Preventie contact opnemen. Meer informatie over De gezonde school en genotmiddelen vindt u op www.dgsg.nl.