Op dinsdagavond waren de eerste klassen al druk bezig met de inrichting van hun domein, en ook woensdagochtend vlogen de verlengsnoeren, afplakzeilen, lasergame-sets en partytenten door de school. De sfeer zat er al gelijk goed in!

Om 10:00 uur werd het startsignaal gegeven en gingen de deuren van onze school open. Vele ouders, familieleden en ook buren van onze school kwamen langs en gaven vele donaties door de aankoop van onze muntjes. Met deze muntjes kon meegedaan worden aan activiteiten als lasergamen, een spookhuis. Er was eten en drinken in overvloed te koop. En ook ons cultuurprofiel was weer duidelijk zichtbaar: er waren optredens, een Hall of Arts, er werden portretten gemaakt en in lokaal 17 een heuze mini-Parade.

Ondertussen werden in de motregen vele rondjes om de school gerend om ook zo bij te dragen aan onze donatie aan Save the Children.

Om 12:15 uur werden de domeinen opgeruimd, terwijl in de aula een optreden door The Voices of Gerrit en een gelegenheidsband. Gelijk gevolgd door het slotstuk van de dag: de grootse veiling onder leiding van veilingmeester Henk van der Waal. Elke klas heeft een veilingstuk ingebracht: zo ging er een hotelovernachting onder de hamer, maar ook schoonheidsbehandelingen, een professionele fotoshoot, een diner voor twee en een workshop kickboksen.

Rond 14:00 uur werd een cheque van €4800,- overhandigd aan een vertegenwoordiger van Save the Children. Ook via de actie-site werd er geld gedoneerd, waardoor het bedrag hoger uit komt. Ook is er een deel van het bedrag gereserveerd voor de organisatiekosten van onze volgende goede doelendag.

Wij willen alle leerlingen, medewerkers en bezoekers ontzettend bedanken voor alle gulle donaties en energieke inzet. Het was een dag om trots op te zijn!

Bekijk hier de foto's.