Globaal programma eerste week

• De eerste schooldag is op maandag 18 augustus a.s. Leerlingen worden dan verwacht voor het ophalen van de schoolboeken

• Voor de brugklassen, 2B en 3B begint de eerste schooldag op dinsdag 19 augustus

• Op dinsdag 19 augustus heeft iedere klas een bijeenkomst met eigen mentor/coach

Woensdag 20 augustus starten de lessen volgens het rooster

• Voor de klassen 1, 2 en 3 wordt er op donderdag 21 augustus een kennismakingsprogramma georganiseerd.

Meer details over deze eerste week ontvangen jullie in de tweede week van augustus.

Extra leslokalen Albrecht Durerstraat 34

Door de groei van het aantal bovenbouwklassen is er tijdelijk ruimtegebrek ontstaan in ons schoolgebouw. We gaan per augustus a.s. gebruik maken van een pand in de Albrecht Durerstraat. Deze locatie beschikt over 4 leslokalen en is gelegen om de hoek op 2 minuten afstand van ons gebouw.

Namens alle medewerkers van het Gerrit van der Veen College wens ik jullie een fijne zomervakantie.

Tot ziens op 18 augustus.

vakantie