In 7 dagen krijg je 7 verschillende challenges op het gebied van eten en bewegen.
Door via de seven days app dagelijks challenges uit te voeren en uitdagingen aan te gaan, scoor je badges en punten, waarvoor je beloond wordt op individueel alswel op groepsniveau met je school. Zo maak je kans op tickets voor The Voice of Holland, spotify accounts en fitness abonnementen. http://www.sevendaysoffeedback.com


Al je punten worden bij het school totaal opgeteld. De beste scholen gaan door naar de grote finale op 25 november in de HMH die wordt uitgezonden op RTL5.
Tijdens dit NEON spektakel treden er veel bekende DJ's en artiesten op en delen o.a. presentatrice Lieke van Lexmond, Health coach Rens Kroes, oprichter Tabe Ydo en voetballer Ricardo van Rhijn prijzen uit.

De zeven challenges zijn:
-  3  nov - Meat free Monday: een dag zonder vlees
-  4  nov - Walk on Water: een dag water drinken i.p.v. frisdrank
-  5  nov - Size Does Matter: een dag halve porties eten
-  6  nov - Food from da Hood: een dag local food.
-  7 nov - Supermarkt Survival: een dag natuurlijke ingrediĆ«nten.
-  8 nov - No time to Waste: een dag eten wat je in huis hebt
-  9  nov - Go Hard or Go Home: doe een 30 minute work-out!

De app kan je vanaf maandag 27 oktober gratis downloaden via de app store en via http://www.sevendaysoffeedback.com. Let er bij het aanmelden via de App op dat je de juiste schoolnaam invult bij 'company' in je profiel. De juiste schoolnaam vind je onder de scholen in het menu van de App. Belangrijk wants anders worden jouw punten niet bij de algemene schoolpunten opgeteld.

7 days