Er werd met overgave gestreden en we hebben goed korfbal en basketbal gezien. Na afloop van de georganiseerde chaos (omschrijving van collega Samuel) bleek bij de tweede en derde klassen het uiteindelijke verschil slechts 1 wedstrijdpunt te zijn.

Bij de tweede klassen ging het tussen 2 VA en 2HA. 2VA won met 34 punten. (2HA 33).
Bij de derde klassen won 3VC (38) nipt van 3HD (37).
Brugklas 1C heeft met een groter verschil de overwinning in de wacht gesleept.

De wisselbeker en bijbehorende eer voor sportiefste team is gewonnen door 1D2, 2HA1 en 3VA3.

De 5 H-leerlingen hebben met veel inzet hun handelingsdeel "bewegen en regelen" afgesloten. Tijdens de sportdag moesten ze, behalve begeleiden en scheidsrechteren, ook een klasgenoot beoordelen en coachen. Samen met de beoordeling van hun docent resulteerde dat in heel veel hoge beoordelingen.

Spelers bedankt voor jullie sportieve spel !

Op naar de volleybalmiddagen!

1c.jpeg    2va.jpeg

3vc.jpeg    d2.jpeg