Vanaf zaterdag 14 februari a.s. om 9:00 uur start de inschrijving via Magister ELO.
Je kan je inschrijven voor Ardennen Survivalkmp of kunstkamp. Mocht een kamp volzitten kan je ook inschrijven op de wachtlijst.

Ardennen Survivalkamp
Ben jij een persoon die sportief is, doorzettingsvermogen heeft en niet terugdeinst om een beetje vies te worden? Dan is het Ardennen Survivalkamp iets voor jou. Je gaat drie dagen allerlei activiteiten ondernemen zoals een GPS-dropping, mountainbiken, kano├źn en klimmen. Iedere avond zal je zelf met je vrienden moeten gaan koken. Er zal een echte (budget)kookwedstrijd zijn met prijzen. Tot slot van de avond kan je om het kampvuur genieten van de prachtige sterrenhemel alvorens moe en voldaan je tent in te kruipen.

 

Voor meer informatie ga naar meneer Nieuwenhuis.

 

Kunstkamp biedt ook dit jaar weer plaats voor 60 leerlingen. We verblijven in een vakantiehuis (4 pers. Slaapkamers) vlakbij zee. Tijdens dit kamp volg workshops van o.a. plaatselijke kunstenaars die uitmonden in een feestelijke presentatie. Je hebt een fiets ter beschikking om de omgeving te verkennen. Op weg naar Zeeland krijg je een rondleiding door de beroemde Willem de Kooning (kunst)Academie in Rotterdam. En ter plekke maak je kennis met de eeuwige strijd van de Zeeuwen tegen het water. We koken ons eigen potje, gaan op pad met de boswachter, maken kunst op prachtige locaties en wie durft, neemt natuurlijk een duik bij zonsondergang!

Voor meer informatie ga naar mevrouw Meeuwse