De verwachte windkracht 8 werd zondag aan de kust zeker gehaald. Om 9 uur werden Charlotte, Kiki, Jane, David, Thijmen, Gijsje, Julie en ik de trein naar Zandvoort in geblazen.

Langs de Ferrari's liepen de leerlingen cool en koud naar het startvak. Om precies 11.00 uur rende ze, samen met zo'n 65 andere leerlingen, naar de eerste Tarzanbocht van het circuit. De 4,2 km was pittig met de harde wind tegen maar ondanks dat hele nette tijden.

Thijmen kwam als eerste over de finish in 17:47 min.
De meiden haalde met elkaar de eerste prijs, hun gemiddelde was het snelst in de categorie meisjes 3e en 4e klas. Ze werden in de centrale tent op het podium geroepen en kregen een shirt, bloemen en deze beker cadeau.

Na dit spektakel heb ik daarna de 12 km gedaan en ben met mijn 1:05:00 uur tevreden.
Volgend jaar meer kinderen mee (en een collega?), oh! en graag beter weer..

Annelies Slijpen, LO sectie

2.jpeg  3  1.jpeg