Woensdag, donderdag en vrijdag (20 t/m 22 april) staat er voor de derde klassen weer een driedaags avontuur op het programma. Met een kunstenaar wordt er op verschillende plekken in de stad gewerkt. Zo zullen leerlingen uitwaaieren over de NDSM-werf, zich laten zich inspireren in het Foam om daar later zelf mee aan de slag te gaan met muziek of theater, helemaal los gaan in de songwriters bootcamp of tijdens de kennismaking met drie verschillende ambachten in MK 24. Even geen gewone lessen maar even de kunstenaar in je los laten.

Klik hier voor het boekje met alle informatie zoals de groepsindeling, waar de workshops zijn, hoe laat ze beginnen en eindigen. Dit is voor elke workshop verschillend dus kijk goed en hou rekening met de vertrek- en vaartijden van de pont bijvoorbeeld.