Op woensdag 13 juli vindt het traditionele eindfeest van het schooljaar:
Het thema is New Kids.

Dit schoolfeest is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Gerrit van der Veen College.
Introducés zijn niet toegestaan.
Er is een maximum van ongeveer 400 bezoekers. Dus wie het eerst komt, het eerst maalt.

Aan de zaal worden in principe geen kaarten meer verkocht, behalve aan de DAMU leerlingen en eindexamenleerlingen.

Het schoolfeest is een alcoholvrij feest.
Dit betekent dat er ook aan leerlingen van achttien jaar en ouder geen alcohol wordt geschonken. Steekproefsgewijs controleren we bij de ingang of leerlingen voorafgaand aan het schoolfeest alcohol gedronken hebben. Mocht dit het geval blijken te zijn, dan wordt de leerling de toegang tot het feest ontzegd. Met u als ouder(s) zal contact worden opgenomen om u van de situatie op de hoogte te brengen en eventueel om u te verzoeken uw kind te komen ophalen.

Locatie: Club Bitterzoet, Spuistraat 2
Tijdstip: 21.00 tot 01.00