Op woensdag 19 juli vindt het traditionele eindfeest van het schooljaar:
Summertime Madness: dus lekker zomers, Hawaïaans

Dit schoolfeest is alleen toegankelijk voor leerlingen van het Gerrit van der Veen College.
Introducés zijn niet toegestaan.

Aan de zaal worden in principe geen kaarten meer verkocht, behalve aan de DAMU leerlingen en eindexamenleerlingen.

Het schoolfeest is een alcoholvrij feest.
Dit betekent dat er ook aan leerlingen van achttien jaar en ouder geen alcohol wordt geschonken. Steekproefsgewijs controleren we bij de ingang of leerlingen voorafgaand aan het schoolfeest alcohol gedronken hebben. Mocht dit het geval blijken te zijn, dan wordt de leerling de toegang tot het feest ontzegd. Met u als ouder(s) zal contact worden opgenomen om u van de situatie op de hoogte te brengen en eventueel om u te verzoeken uw kind te komen ophalen.

Locatie: Club Lite, Jan van Galenstraat 24A
Tijdstip: 21.00 tot 01.00
Kaartverkoop: 12, 13 en 14 juli in de eeste pauze en het begin van het  5de lesuur
Kosten: 7 euro