In de week van 22 januari streden de leerlingen uit de 1e t/m de 3e klas om de Gerrit van der Veen cup! De brugklassen deden dit tijdens een korfbaltoernooi, de tweede en derde klassen tijdens een basketbal toernooi. Zes speelrondes en heel veel uitgeputte leerlingen later kwamen er drie winnaars uit. Klas 1E kan zich de beste klas noemen in het korfbal. Klas 2VC en 3HD in het basketbal. Naast de beste klassen werden er ook sportiviteit prijzen uitgedeeld. Deze vielen in handen van team 1C3, 2HC3 en 3VC5.
Bekijk hier de foto's.

Last but not least ontvingen de scheidsrechters uit 5HAVO en 5VWO een groot applaus en een traktatie voor hun harde werk. Het waren weer sportieve, gezellige en memorabele sportdagen. Nu op naar het zaalvoetbaltoernooi(07-02) en de volleybal sportdagen(27-03)!

Sportieve groet,
De LO sectie