Een grote groep jongeren uit Amsterdam en Haarlem maakt hun eigen versie van de voorstelling Carrousel van het Noord Nederlands Toneel / Club Guy & Roni / AskoSchönbergs Khaos.

Leerlingen van het Stedelijk Gymnasium Haarlem, het Gerrit van der Veen College en het Calandlyceum
werkten op school aan hun eigen danskoppel(s) en MC. Studenten van MBO Terra uit Groningen
maakten kostuums, rekwisieten en de programmaflyer.
Op één werkdag in de schouwburg in het echte decor van de voorstelling wordt alles samengebracht:
alle scènes worden gemonteerd en uiteindelijk gespeeld voor publiek.

Publiek is van harte welkom om deze voorstelling tussen 15:30 en 16:30 uur gratis bij te wonen.
Aanmelden kan via het Facebook evenement: www.facebook.com/events/178220902684311

Alle deelnemers bezoeken 's avonds ook de echte voorstelling Carrousel: www.nnt.nl/carrousel

Hopelijk zien we elkaar op 13 april in de Stadsschouwburg.

Schermafbeelding 2017 03 22 om 09 20 25