020 – 679 99 05         Personeel       Contact

ZAAM 5 jaar

Vandaag is het 5 oktober. De dag van de leraar, de dag van het onderwijs. Ook de dag dat het primair onderwijs staakt en de dag dat Zaam 5 jaar bestaat. Het 5 jarig bestaan wordt vanmiddag gevierd met TheBattlez.

23 Zaam scholen komen bij elkaar om met elkaar de strijd aan te gaan wie het beste idee heeft voor zijn of haar leeromgeving/school. De battelaars hebben 90 seconden de tijd om hun idee te pitchen voor een jury en er is een geldbedrag te winnen om de plannen werkelijkheid te laten worden. Er is via een live stream mee te kijken én er kan meegestemd worden voor de publieksprijs.

Via ZAAM 5 jaar kan vanaf 14.30 uur meegekeken worden.  Het Gerrit van der Veen College wordt vertegenwoordigd door Pim, Barbara en Jan-Willem en vooral door de leerlingen Bebel, Charly, Julius, Gabriël, Laura, Joëlle, Julius, Madelon, Safien, Sophie en Sophia . Zij zullen de pitch verzorgen! Kijk indien mogelijk dus mee! En…stem en laat stemmen voor die publieksprijs!