020 – 679 99 05         Personeel       Contact

11 december: Lessen vervallen vanaf het 6de uur

Het winterweer houdt de gemoederen bezig. Nederland is in de ban van sneeuw en ijs, van code oranje, aangepaste dienstregelingen en zo meer. Gisteravond is er vanuit leerlingen van het Gerrit van der Veen College een petitie gestart om sneeuw/ijsvrij te krijgen. Daar is geen collectief gehoor aan gegeven. Wel gaan wij vandaag ruimhartig om met laatkomers en leerlingen die afwezig zijn en vertrouwen we erop dat een ieder in de eigen situatie een goede afweging maakt.

Op advies van de regiegroep veiligheid van het OSVO sluit de school vandaag, maandag 11 december 2017, om 13.05 uur en zullen de lessen met ingang van het 6e lesuur (dat om 13.30 uur begint) vervallen. Leerlingen en medewerkerkers hebben dan de mogelijkheid om veilig thuis te komen. De laatste nieuwsberichten en weersvoorspellingen geven voor het midden van het land vanaf 14.00 uur code oranje af. Dat betekent ‘grote kans op gevaarlijk of extreem weer waarbij de impact groot is en er kans is op schade, letsel of veel overlast’.  (bron KNMI)