020 – 679 99 05         Personeel       Contact

10 april expositie en muziek presentatieavond door examenleerlingen

Dinsdagavond 10 april aanstaande is een bijzondere avond.
Want dan zullen de eindexamenleerlingen van de kunstvakken Muziek en Beeldend acte de présence geven. De leerlingen die het vak Beeldend volgen, exposeren hun recente kunstwerken. De expositie is te zien tot en met vrijdag 20 april.
Van de Muziekleerlingen zullen er optredens zijn in verschillende formaties en in heel uiteenlopende genres. De expositie vindt plaats in de B-Hal en bij de lokalen 21 tot en met 26. De muziekoptredens zijn in de aula. Alle eindexamenleerlingen en hun ouders worden uitgenodigd en we hopen ook op veel belangstelling van andere leerlingen. Uiteraard zijn docenten zeer welkom. Het belooft een mooie avond te worden. De opening van de expositie is om 19.30 uur. Vanaf 20.00 uur zijn er optredens en om 21.00 uur klinkt het eindsein van de avond. Komt allen kijken en luisteren!