020 – 679 99 05         Personeel       Contact

Becoming 2018

Op donderdag 29 maart vond de jaarlijkse “talentshow” van onze school Becoming plaats. Dit jaar voor het eerst met een thema “ Street “.
En dus werden de mensen die een kaartje hadden weten te bemachtigen natuurlijk al op straat, voor de deur van de school, door een straatmuzikant welkom geheten.
De entree, in de hal, was getransformeerd tot straat inc. straatlantaarns en daartussenin een mooie expositie van beeldende kunst gemaakt van “straatmateriaal”, speciaal voor dit evenement gemaakt door leerlingen.
Ook in de entreehal was er muziek van de “play me” piano.
Eenmaal in de zaal liepen de straatlantaarns door tot op het podium en kreeg het publiek, wat bestond uit 220 bezoekers, een mooie mengeling van dans, muziek, beeldende kunst en ook film te zien. De doorlopende show, zonder presentatie, zat uiteraard vol met hints naar de straat. De leerlingen van de licht en geluidclub hebben een “outstanding job” gedaan. Het zag er prachtig uit en liep mooi in elkaar over. Door gebruik te maken van draadloze headsets hadden veel vocalisten alle ruimte om uit te pakken. En dat deden ze, met menig open doekje als gevolg.

Bekijk hier de foto’s.


Op naar volgend jaar!