020 – 679 99 05         Personeel       Contact

Volleybalsportdagen

Het is alweer een week geleden maar we willen toch nog graag even terugkomen op de volleybalsportdagen in de roze week.
Want ver van school, 4.5 km verderop, waren de verschillende jaarlagen enthousiast en gedreven aan het presteren tegen en met elkaar. Behalve wedstrijden spelen en sportief zijn, werd er van de deelnemers ook verwacht dat ze bij wedstrijden van andere klassen de puntentelling en de wedstrijdleiding op zich namen. In totaal waren dat zo’n 540 wedstrijden!!

Mooi om te zien hoe goed er werd gespeeld, hoe gezellig de meeste wedstrijden waren en hoe goed de begeleidende taken werden uitgevoerd. In totaal hebben we denk ik 5 x een team moeten opzoeken omdat ze even niet in de gaten hadden dat ze moesten fluiten. Heel veel punten zijn gescoord met onze aangepaste bonusregel. Om onderling samenspelen te bevorderen kunnen de teams door de bal in 3x spelen naar de overkant te brengen ook een punt verdienen. Een spelregel die natuurlijk bij echt volleybal niet bestaat maar bij ons prima functioneert.
De hoofdprijs gaat naar de winnende klas. Daarmee hopen we te stimuleren dat ze elkaar aanwijzingen gaan geven en bij elkaar gaan aanmoedigen. Ter bevordering van de sportiviteit hebben we een fair play beker. De winnende klassen waren dit jaar 4H LO2, 2HC, 3VC en 1E.