020 – 679 99 05         Personeel       Contact

Kinderschoenen voor Zambia

Vlak voor de zomervakantie vragen we nog even jullie aandacht voor een snelle actie voor het Goede Doel. Alle leerlingen en al het personeel van het Gerrit van der Veen College wordt dringend gevraagd om mee te doen! Ruim je kast op, kijk in oude schoenendozen of onder je bed, en neem kinderschoenen mee (alle soorten en maten welkom), ze worden door Lilian verzonden naar een school met gehandicapte kinderen in Zambia. Lilian was daar in het voorjaar op bezoek en schrok van het feit dat kinderen daar geen schoenen hebben terwijl het in Zambia ook heel koud en nat kan zijn. Het is mooi om het schooljaar met deze actie af te sluiten! Put on your red shoes and dance the blues! These boots are made for walking! Don’t forget your blue suede shoes…

PS Als je je kluisje opruimt en je hebt schriften over die maar voor een deel beschreven zijn, die zijn ook zeer welkom in Zambia. Leerlingen hebben geen papier om op te schrijven… Dus ook in een doos in de hal!