020 – 679 99 05         Personeel       Contact

Max Havelaar Toesprakentoernooi: Luuk en Minne winnen de publieksprijs

Afgelopen zaterdag hebben namens het Gerrit van der Veen College Annika van Andel, Jamilia Walhof, Minne in ’t Hout en Luuk Kuiper deelgenomen aan het Toesprakentoernooi op de universiteit van Leiden. En hoe! Luuk en Minne, die de finale haalden, namen het publiek voor zich in met een gloedvolle toespraak over hun visie op het onderwijs van de toekomst. Het resultaat mocht er zijn en ze werden welverdiend beloond met de publieksprijs. Gefeliciteerd mannen!

Na een ochtendsessie met daarin een schat aan workshops werden de deelnemers aan het toernooi uitgenodigd om in tweetallen een toespraak voor te bereiden en te presenteren over hun visie op het onderwijs van de toekomst in Nederland. Geïnteresseerd? Tijdens de voorbereiding (zie foto) zijn ze geassisteerd door hun docent Nederlands, Hanneke Leerintveld.