020 – 679 99 05         Personeel       Contact

Amsterdamse Helden

In samenwerking met de Gemeente Amsterdam organiseert XITE in de herfstvakantie voor de tweede keer het project ‘Amsterdamse Helden’. Tijdens dit project kunnen jongeren van 15 tot en met 25 jaar gratis masterclasses volgen in de categorie regie, performance, productie en styling. De masterclasses worden gegeven door YouTuber Petrus, Ruben Fernhout van The Partysquad, Pearl van Framez Productions (het productiehuis dat clips van o.a. Bizzey en Ronnie Flex heeft geproduceerd) en styliste Nicole Huisman.

Gedurende de dag volgen de jongeren alle masterclasses en werken ze in een groep samen aan een pitch waarmee ze de jury aan het eind van de dag zullen overtuigen van hun idee. De winnende groep krijgt de kans om de productie daadwerkelijk uit te voeren!

De masterclasses worden gegeven op 25 & 26 oktober (in de herfstvakantie) in Zuidoost (NoLimit) en Noord (Jongerenproductiehuis De Valk).

Voor dit project zijn wij op zoek naar jongeren die willen meedoen aan deze gratis masterclasses! We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en dit onder de leerlingen kunnen delen!

Inschrijven (en meer informatie) kan via: https://www.xite.nl/win/amsterdamsehelden

Alvast bedankt!

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met melanie@xite.com