020 – 679 99 05         Personeel       Contact

De Vloer Op Junior is op zoek naar nieuw, jong talent

Voor een nieuw seizoen De Vloer Op Junior 2019 zijn wij op zoek naar nieuw, jong talent die het leuk zouden vinden om mee te doen aan het televisieprogramma!

Wij zoeken kinderen in de leeftijd van 12-16 jaar die goed kunnen improviseren, echte parels dus!

Ben jij heel erg goed zijn in improviseren en dit superleuk vinden om te doen?
Stuur ons dan een mailtje!
Graag ontvangen wij van jou een goede recente foto + ervaring en geboortedatum naar info@elskeskast.nl onder vermelding van ‘aanmelding De Vloer Op Junior 2019’.

Je zal verschillende improvisatieopdrachten doen, samen met andere acteurs zoals Nsardin Dchar, Peter Blok en nog vele anderen.

CASTING
De castings hiervoor zijn aanstaande zondag 21 en zondag 28 oktober. Kun je dan? We horen het graag!

DRAAIPERIODE
De opnames van De Vloer op Junior vinden plaats in het Bimhuis Amsterdam, geproduceerd door de Humanistische Oproep. Deze opnames zijn vanaf februari, maart en april 2019 met live-publiek en worden gespeeld met verschillende bekende Nederlanders.
Na deze ronde zijn 2 workshoprondes in december voordat je definitief wordt uitgekozen. Als je uiteindelijk wordt uitgekozen, zal je ongeveer 2 keer meedoen met de opnames op een maandagmiddag 15:00-18:00.

DE VLOER OP JR.
De Vloer Op Jr. is een televisieprogramma van Human waarin kinderen improvisatieopdrachten krijgen. Om alvast te kijken hoe dat er uitziet, klik op deze link: www.human.nl/devloeropjr.html

LOCATIE
Met het openbaar vervoer zijn we te bereiken met tram 1, 7 en 17, die stoppen vlakbij, halte Jan Pieter Heijestraat. Kom je met de auto en je gebruikt een navigatiesysteem, let dan goed op: sommige systemen geven een verkeerde locatie aan. Vul daarom ook onze postcode in wanneer je het adres invoert. De Jacob van Lennepkade is vrij lang, ons adres zit om de hoek van de Jan Pieter Heijestraat. Er is meestal voldoende parkeergelegenheid in de straat of in de buurt, betaald parkeren met pin of chipknip.

Mocht je nog vragen hebben, mail of bel dan gerust!