020 – 679 99 05         Personeel       Contact

Kunstdagen derde klas, het is bijna zover…

Op 13, 14 en 15 november zijn jullie drie dagen te gast bij een kunstenaar ‘in huis’. Je werkt samen met deze kunstenaar(s) in zijn of haar standplaats of op een nog nader te bepalen locatie. De kunstenaar en zijn werk is de inspiratiebron. Kruip deze dagen in de huid van een kunstenaar, laat je inspireren, spring erin en MAAK mee!
Dit jaar vertrekt ieder kunstenaar vanuit hetzelfde thema: ‘Mythen’.

Bekijk hier de workshops uit die jou interessant lijken, dan proberen wij je in één van die workshops in te delen. Aankomende dinsdag 6 november krijg je een keuzeformulier tijdens je kunstles, die vul je in en je geeft hem die les nog aan je kunstdocent. Lees de vooraankondigingen van de workshops dus goed door zodat je een mooie keuze kan maken aankomende dinsdag.
Voorafgaand aan de kunstdagen ontvang je nog een boekje waarin staat in welke workshop je bent ingedeeld en de routebeschrijving naar jouw werkplek.