020 – 679 99 05         Personeel       Contact

Onze school is momenteel slecht bereikbaar met openbaar vervoer

De J.M. Coenenstraat en een gedeelte van de Beethovenstraat zijn afgesloten voor verkeer. Er wordt aan de tramsporen gewerkt. Trams 24 en 5 rijden, in beide richtingen, een andere route.  Alle haltes aan de Beethovenstraat en de J.M. Coenenstraat zijn tijdelijk weg. Dit zijn Roelofhartplein, Gerrit van der Veenstraat en de halte Stadionweg. Voor tram 24 geldt een uitgebreidere omleiding. De haltes aan de Stadionweg zijn ook buiten gebruik. Op 18 februari moeten het werk aan de tramsporen voltooid zijn. Vanaf die dag rijden trams en bussen weer hun normale route.

De dichtstbijzijnde haltes zijn station Zuid, (metro, tram 5 en bussen) en de Lairessestraat, halte Emmastraat (tram 5,24) en vele bussen.

Bekijk hier het interview met een 83-jarige bewonder uit de buurt.