020 – 679 99 05         Personeel       Contact

Maandag 18 maart, Thema-avond: ‘Mindset’.

Is je kind ongemotiveerd voor school en leren? Gaat hij (of zij) uitdagingen het liefst uit de weg? Geeft hij snel op bij tegenslagen, fouten of onvoldoendes? Voelt hij zich dom wanneer hij hard moet werken om iets onder de knie te krijgen? Kan hij niet tegen kritiek en wil hij graag de beste zijn? Heb je het idee dat jouw kind zijn talenten niet optimaal benut?

Dan wordt hij waarschijnlijk belemmerd door een vaste mindset. De term ‘mindset’ staat voor de manier waarop mensen denken over hun intelligentie, talenten en kwaliteiten. Professor Carol Dweck ontdekte dat een vaste mindset de ontwikkeling belemmert, terwijl een groeimindset zorgt voor motivatie, doorzettingsvermogen en een passie voor leren. Tijdens deze presentatie door René Lous van het Talentenlab, leer je wat de invloed van mindset is op verschillende aspecten van je leven. Je krijgt concrete tips en handvatten om een groeimindset bij je kind (en jezelf) te stimuleren.

Voor meer info: Het Talenten Lab

Een interessante ouderavond die u niet mag missen.
U bent van harte welkom!
Koffie en thee staan klaar vanaf 19.30 uur.
Aanvang 19.45 uur en rond 21.45 uur afronding.
Na afloop is er gelegenheid tot napraten onder het genot van een drankje en een hapje!
Om deze avond goed te laten verlopen willen wij enigszins op voorhand weten hoeveel ouder/verzorgers wij kunnen verwachten. Wilt u daarom indien mogelijk vooraf laten weten of u komt door een email te sturen naar: ouderraad@gerritvdveen.nl