020 – 679 99 05         Personeel       Contact

Parijs. De stad van de liefde. La ville d’amour.

Dag 1:
Om 6:45 moesten wij verzamelen op het Centraal Station om de Thalys te pakken van 7:17 naar Parijs. Vroeg, maar zeker waard van wat er allemaal komen gaat. Rond half 11 kwamen wij aan. Het koude typische Nederlandse weer inruilen voor het iets warmere Frankrijk. Na 20 minuten (of waarschijnlijk langer, gezien we heel erg verkeerd liepen) gelopen te hebben, kwamen wij aan in ons Hostel. Helaas konden wij de kamers nog niet in, dus wij legden de koffers in een kamer neer om daarna de toerist uit te hangen voor twee uurtjes. Toen er genoeg foto’s gemaakt werden, werd er een speurtocht gehouden rondom het Sacre Coeur. Helaas klopten de vragen niet helemaal, dus de frustraties kwamen wat meer opdagen.

Na de lange speurtocht keerden wij om 17:45 terug naar het hotel, om de kamers in te gaan en ons voor te bereiden op het gezamenlijk eten (het was Italiaans voor de geïnteresseerden). Na het volgegeten hebben kregen wij nog twee uur vrij om wat meer toerist te spelen om daarna weer naar het hostel te gaan en ons voor te bereiden op een nieuwe dag.

Fadel (5 vwo)