020 – 679 99 05         Personeel       Contact

Parijs. Dag 2:

De tweede dag in Parijs. Iedereen deed het zoals afgesproken was: ontbijten en voor half 10 klaar zijn om naar het Picasso museum te gaan. Sommigen waren er al vroeg bij en de anderen waren toch net iets te laat. Eenmaal gedoucht, omgekleed en ontbeten, gingen wij zoals eerder gezegd naar het Picasso Museum in Le Marais. Van kinderschilderijen tot die voor 18-plussers, ze zijn er allemaal.

Na het museum gingen wij met de metro naar le Jardin des Tuileries (Een parkje ergens in Parijs). Iedereen zette wat eurootjes in, zodat een paar leerlingen boodschappen gingen doen voor de heerlijke picknick die wij daar gehad hadden. Na het eten, kregen wij nog eventjes vrij om daar in de buurt weer even als een echte toerist te spelen.

Vervolgens keerden wij naar de Saint Chappelle om het daar nog even te bewonderen. Zo enorm veel glas in lood dat het wel bovennatuurlijk werk lijkt, met als gevolg dat er bijna niemand was die hun camera niet bij de hand had. Na foto’s gemaakt te hebben en drie vermiste personen te zoeken, keerden wij terug naar onze slaapplek om zelf vervolgens te gaan avondeten.

Na het avondeten gingen wij als dag afsluiter naar de Seine toe, om een mooie rondvaart te maken.
Helaas misten Mevrouw de Lange, Wally, Santo, Jacob en Frandy dit onderdeel voor iets wat net iets belangrijker was, dus ik wil deze nog even in het zonnetje zetten. De rondvaart zelf was echt overweldigend mooi, maar deze dag zelf was toch iets wat mooier was.

Nog drie hele dagen te gaan, dan mogen wij slechts nog dromen van deze plek.

Het was een geslaagde dag.

Fadel.

P.S: Wally, Santo en Jacob willen graag van deze gelegenheid gebruiken om te zeggen dat om 11 mei hun album op Spotify komt. (De Bewustwording van de Kwetsbaarheid van het bestaan (BKB)