020 – 679 99 05         Personeel       Contact

Parijs. Dag 3

Vandaag was een rustige (en regenachtige) dag. Niet veel met de gehele groep gedaan. Wij bezochten de Champs-Élysées, om de vrijheidsparade te bezoeken. Veel paarden en auto’s, het beeld was mooi. Helaas regende het wel hard, dus de opkomst viel wel mee.

Na het bezoeken van de Champs-Élysées namen sommigen de tijd om nog langs de winkels te gaan die daar liggen. Velen hebben een mooi cadeau gehaald voor hun ouder, broer of zus.

Daarna had iedereen de rest van de dag vrij om zelf nog wat bezienswaardigheden in de stad te kunnen bezoeken. Sommigen bleven in de buurt van de Arc de Triomphe, anderen in de buurt van de Eiffeltoren en sommigen keerden terug naar het hostel om gewoon te gaan slapen.

In de avond ging iedereen (op een paar na) naar een kroeg in de buurt van de slaapplek om de voetbalwedstrijd van Ajax te kijken. Helaas waren er wat verdrietige koppen na de wedstrijd, wat heel terecht is.

Het was een rustige dag vandaag.

Fadel