020 – 679 99 05         Personeel       Contact

Parijs. Dag 4

Le Palais de Tokyo en het bekende Louvre. Dit waren de twee plekken waar wij heen waren gegaan. Een ook iets minder drukke dag.

Wij gingen naar het Stedelijk museum van Parijs, le Tokyo Palais. Daar hebben wij wat moderne kunst bezocht en een ook wat rare VR-ervaring meegemaakt waar niemand echt zijn/haar vinger op kon leggen.

Daarna was er een kleine pauze en werd er wat gegeten. Met zijn twintigen zijn we een heel klein supermarktje gaan zoeken en zelf een salade maken, wat best een grappig beeld was.

Vervolgens gingen we naar het Louvre. Daar kregen wij een tekenwedstrijd van Lucas waarvan nog steeds niet bekend is wie de winnaar is. Toen gingen wij het museum in. We zouden naar een bepaalde afdeling gaan, maar die bleek op dat moment afgesloten te zijn (Er moest iets typisch Gerrit zijn, toch?). Daarom besloten wij naar de Mona Lisa te gaan en daarna zelf een beetje rond te gaan lopen. Het enige wat ik daarop kan zeggen is dat het abnormaal is hoe zo een groot gebouw zo belachelijk druk kan zijn.

Tot slot kregen wij voor de rest van de dag vrij. Iedereen deed weer zoals gisteren zijn eigen dingetje.

De dag ging snel, maar het was weer leuk.

Fadel