020 – 679 99 05         Personeel       Contact

Ouderinformatie- en inspiratieavond 27 mei ’19

Maandagavond 27 mei was de tweede ouderinformatie- en inspiratieavond. Het was een mooie avond waar vier docenten de ouders meenamen in hun onderwijs- en lespraktijk. Concrete voorbeelden hoe lesstof aangeboden wordt aan onze leerlingen.

Een kijkje in de keuken.
Biologiedocent Tim Nieuwenhuis, geschiedenisdocenten Faye Feller en Else Bulder en wiskundedocent Mürsel Alinpinar activeerden de ouders en brachten hen letterlijk en figuurlijk in beweging. “Als ik zo les had gekregen, had ik het vak wél leuk gevonden” was één van de reacties.
De rode draad was samenwerken, samen ontwikkelen en durf om te experimenteren. En dit alles onder het motto: we willen het anders en het kan wél!
Komend schooljaar organiseren we wederom twee van dit soort avonden.