020 – 679 99 05         Personeel       Contact

Eindfeest: Sea Life

Op woensdag 10 juli is het eindelijk zover! Het jaarlijkse eindfeest voor alle leerlingen van het Gerrit van der Veen College. Dit jaar hebben we gekozen voor een speciale locatie, namelijk een feestboot waarmee we vanaf Centraal Station over het IJ zullen varen! Het thema van het feest is Sea life.
Er zijn 550 kaartjes voor dit feest beschikbaar dus wees er snel bij want vol=vol. Introducés zijn niet toegestaan. Een kaartje voor dit schoolfeest kost 10 euro, dit is inclusief twee drankjes. Je kunt een kaartje kopen in de A-hal van school tijdens de pauzes van dinsdag 2 juli t/m vrijdag 5 juli en maandag 8 juli de hele dag. Graag contant betalen.

Tijden:
20.00 uur:  Inloop
20.45 uur:  Vertrek (Let op! De boot vertrekt echt om 20.45 u dus wees op tijd!)
23.30 uur:  Aankomst bij de aanlegsteiger aan de De Ruyterkade 14
00.00 uur:  Einde feest

Plaats:
De Ruyterkade 14 (naast de NDSM-pont)