020 – 679 99 05         Personeel       Contact

Presentatie Kunstdagen derde klassen

Ieder jaar werken we tijdens onze Kunstdagen met alle derde klassen drie dagen lang bij een kunstenaar ‘in huis’. Dit jaar werken we met 140 leerlingen op het NDSM- terrein. Het terrein is een voormalige scheepswerf gelegen aan het IJ en is de grootste culturele broedplaats van Amsterdam. Op de NDSM-werf werken 250 kunstenaars op het gebied van beeldende kunst, vormgeving, theater, film, muziek, media en architectuur. De werf is met zijn 84.000 m2 meer dan tien voetbalvelden groot! Een plek waar nieuwe kunst kan ontstaan, waar nieuwe kunst als het ware wordt uitgebroed door de kunstenaars en deze dagen dus ook door 140 leerlingen van het Gerrit van der Veen College!
Vrijdag 29 november presenteren wij ons werk aan iedereen die nieuwsgierig is waar we deze drie dagen lang op hebben gebroed. We hopen jullie daar te ontmoeten. Wees welkom!

De ponttijden vindt u in de onderstaande link
https://reisinfo.gvb.nl/nl/lijnen/906/dienstregeling/terug/2582