020 – 679 99 05         Personeel       Contact

Boeken inleveren 29 + 30 juni

Het inleveren van de boeken verloopt om welbekende redenen dit jaar wat anders dan normaal.

Dit jaar is het inleveren verdeelt over twee dagen: maandag 29 juni en dinsdag 30 juni.
Jullie vinden hier het inleverschema.

Elke klas is in 3 delen gesplitst op alfabetische volgorde van achternaam. Jullie worden op exact dat tijdstip verwacht, niet vroeger en niet later.

Je komt binnen via de achterkant van het Gerrit. (via de tuin) De boeken worden ingeleverd in de aula. Zorg dat je al je boeken tegelijk inlevert, werkboeken waar in geschreven is hoeven niet ingeleverd te worden. Het geschiedeniswerkboek in 4V en 4H neem je mee naar de 5e klas. Bewaar die dus. Ook je Binas in de bovenbouw neem je mee naar de volgende klas.

Er is een vastgestelde looproute, hou je daaraan alsjeblieft. Je kunt verder niet de school in ivm renovatie en verbouwing. Mocht je nog iets uit je kluis willen dan kun je dat ook in de aula vragen aan een van de medewerkers.
Hou afstand en let op elkaar. Ga na het inleveren van de boeken direct naar huis. Blijf niet hangen bij de school.

Laatste nieuws