020 – 679 99 05         Personeel       Contact

Alexander de Bie bij het Prinses Christina Concours

Onze oud leerlingen, Alexander de Bie, is vanavond in de Nationale Finale van het Prinses Christina Concours te zien is. De finale wordt gratis online uitgezonden via www.christinaconcours.nl, Facebook en op Youtube. Ook kan er door kijkers gestemd worden op de publieksprijs.
Het zou voor Alexander natuurlijk heel leuk zijn als wij iedereen oproepen om te kijken en te stemmen.

Bekijk hier een Youtube filmpje van Alexander

De Nationale Finale wordt in drie delen uitgezonden, van woensdag 23 september t/m vrijdag 25 september, iedere avond om 20.00 uur. Na iedere uitzending, om 22.00 uur, kan iedereen online stemmen voor de publieksprijs van die dag. Een professionele jury bepaalt wie er van alle 23 finalisten uiteindelijk in de prijzen vallen. Op zaterdag 26 september maakt Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet om 20.00 uur de uitslag online bekend