020 – 679 99 05         Personeel       Contact

Gerrit van der Veen College mondkapje

Beste leerlingen,

Vanaf 24 augustus hebben we jullie gevraagd een mondkapje te dragen als je de school binnenkomt en als je door de school loopt. Dat doen jullie over het algemeen heel erg goed en daar zijn we hartstikke blij mee.
We hebben sinds die tijd per week ongeveer 1000 mondkapjes uitgedeeld aan leerlingen die hun mondkapje vergeten of kwijt waren. Dat is niet heel duurzaam, kost veel geld en geeft ook veel rommel rond de school en in de wijk.

De komende dagen wordt daarom het unieke Gerrit van der Veen College mondkapje aan jullie allen uitgedeeld. Dit wasbare en herbruikbare mondkapje krijg je van ons. Met daarbij het dringend en herhaald verzoek een mondkapje – en dan liefst dit unieke Gerrit-mondkapje – te blijven dragen. Met dit unieke Gerrit-mondkapje ben je in elk geval voorzien. En maak het mondkapje net zo belangrijk als je telefoon; die vergeet je ook zelden.

Mocht je dan toch een keer geen mondkapje bij je hebben, dan zullen we je vanaf maandag 9 november vragen voor 0,50 cent bij de conciërge een wegwerp-mondkapje te kopen. Het geld storten wij aan een nader te bepalen goed doel. Als je daar een mooie tip voor hebt: laat het mij weten.

In de bijlage ook een filmpje over het unieke Gerrit-mondkapje. Dank voor jullie medewerking en blijf gezond!

Met hartelijke groet,

Jan-Willem Dienske
Rector