020 – 679 99 05         Personeel       Contact

Liefde en alles wat er mee te maken heeft. Eindexamen leerlingen theater.

Eindwerk van 5 havo.
Dinsdag 23 maart zou het moment zijn geweest waarop we in de zaal van de Toneelmakerij het werk zouden presenteren maar helaas blijven de theaters nog even gesloten. Gelukkig is ons eigen theater/ aula wel open maar mogen we jullie daar niet live ontvangen en dat vinden we ontzettend jammer! De spelers hebben hun publiek op dit soort momenten juist hard nodig. Theater komt pas echt tot leven wanneer de acteurs en het publiek samen in één ruimte zijn. De aanmoediging, het applaus van familie, vrienden en klasgenoten. Juist jullie aanwezigheid geeft de spelers dan extra vleugels.

Maar om toch deel uit te kunnen maken van dit bijzondere moment hebben we een livestream opgetuigd. Zo kunnen jullie via de uitnodiging die afgelopen vrijdag gestuurd is, vanuit huis of werk genieten van het eigen gemaakte werk van deze geweldige klas.