020 – 679 99 05         Personeel       Contact

Buitenkunst kamp

Een unieke samenwerking tussen ouders en docenten heeft ervoor gezorgd dat – ondanks corona, de anderhalve meter samenleving en lange tijd slecht weer – er toch een fantastische afsluiting van het jaar heeft kunnen plaatsvinden. Plotseling werd het mooi weer, traden er versoepelingen op en konden we eindelijk het plan uitvoeren waar we zolang aan hadden gewerkt. Drie dagen kamp voor de hele school op verschillende dagen. Met het Buitenkunst kamp kunnen leerlingen weer hun wereld vergroten door zich op sociaal, emotioneel en artistiek niveau met elkaar te verhouden.

Deze week begon klas 1, daarna de bovenbouw, vervolgens personeel, dan klas 2 en als laatste klas 3.

Klas 1 is nu geweest. Leerlingen zagen eindelijk al hun klasgenoten en zo ontstonden –dan toch nog aan het einde van het schooljaar- nieuwe vriendschappen dwars door het leerjaar heen. En wat was het een heerlijk kamp voor de eerste klassen, samen met docenten en ouders hebben we er een heerlijke tijd gehad, konden we praten over elkaars broodbeleg of andere onzinnige dingen, gewoon weer even knus.
Hulde voor de leerlingen, ouders, personeel en alle betrokkenen dat dit ons is gelukt!