020 – 679 99 05         Personeel       Contact

Kennismakingsdag op het water

Of iedereen kon zwemmen. Dat was de eerste vraag van de instructeurs van Poldersport. “Want het water is hier namelijk vrij diep….”. En dat niemand droog de eindstreep zou halen was zo goed als zeker. Daar dachten onze tweedeklassers anders over. Tijdens de kennismakingsdag op donderdag 26 augustus gingen zij bij Poldersport in de Kwakel op sportieve wijze de strijd met elkaar aan. Ze moesten de moeilijkste capriolen uithalen aan touwladders en trapezes waarbij het de kunst was droog de overkant te halen. De instructeurs stonden versteld van de lenigheid van onze tweedeklassers en besloten het parcours te verzwaren. Uiteindelijk hield (bijna) niemand het droog en werd er ondanks het miezerige weer gelachen en gezwommen.

Ook de derdeklassers zochten samen het water op. Zij hielden het iets rustiger en konden kiezen tussen waterfietsen of kanovaren in het Amsterdamse Bos. Natuurlijk duurde het ook hier niet lang of de eerste leerlingen lagen in het water. Na afloop hebben zij gezamenlijk gepicknickt. Een nat, maar vrolijk begin van het nieuwe schooljaar!