020 – 679 99 05     Personeel    Contact    

6vwo-leerlingen en zeven docenten op mini-schoolreis

Op donderdag 16 en vrijdag 17 september gingen zo’n vijfenzestig 6vwo-leerlingen en zeven docenten op mini-schoolreis naar omgeving Camperduin en Petten. Omdat deze leerlingen vorig schooljaar helaas niet op buitenlandreis konden gaan vanwege de coronapandemie, was dit een kleine compensatie; iets leuks om met elkaar met een goed gevoel het eindexamenjaar in te gaan. 

De focus lag op watersportactiviteiten: bodyboarden; golfsurfen en suppen. Verder waren er  teambuilding-activiteiten op het strand, met o.a. vuur maken à la Expeditie Robinson. In de avond een geheel verzorgde BBQ in het hostel. Verder zijn er bordspelletjes en levend stratego gespeeld, is er veel gezongen en gedanst, deden we ochtendgymnastiek omdat we even op de verse warme broodjes moeten wachten en zijn er heel veel kopjes warme thee en koffie doorheen gegaan. We kijken met veel plezier terug op deze heerlijke zonnige dagen!